• Telefoon 088 356 20 00
  • [javascript protected email address]
Aanmelden voor hulp
Aanmelden voor hulp

Bent u ons nieuwe lid van de Raad van Toezicht?

Medezeggenschap en zorginhoudelijke ontwikkelingen als aandachtspunt

We zijn op zoek naar een nieuw lid van de Raad van Toezicht, met medezeggenschap en zorginhoudelijke ontwikkelingen als aandachtspunt. Omdat we het belangrijk vinden dat onder andere kinderen en gezinnen mee kunnen praten en beslissen over de zorg voor henzelf. Bovendien vragen de ontwikkelingen in de jeugdzorg om actuele kennis.

Degene die we zoeken, heeft gevoel en ervaring met de rol van medezeggenschap en heeft een visie op de toegevoegde waarde ervan. Ook heeft ons nieuwe lid van de Raad van Toezicht kennis en ervaring opgedaan op de werkvloer, bijvoorbeeld als begeleider of orthopedagoog, en werkzaamheden op directie- en bestuursniveau. Het nieuwe lid heeft (inhoudelijk) affiniteit met professionals, begeleiders en cliënten en heeft gevoel voor hun ontwikkeling en het spanningsveld waarmee zij te maken hebben.

Gezien de huidige samenstelling van de Raad van Toezicht, nodigen we mensen met een bi-culturele achtergrond nadrukkelijk uit om te solliciteren.

Hier leest u meer over entrea lindenhout en onze Raad van Toezicht:


Is dit (misschien) iets voor u? Dan kunt u solliciteren via www.suurcompany.nl. Voor meer informatie kunt u bellen met Frank ten Oever, Monica van der Ven en Wies Fest: 0850 – 734 702.