• Telefoon 088 356 20 00
  • [javascript protected email address]
Aanmelden voor hulp
Aanmelden voor hulp

John Goessens wordt bestuurder entrea lindenhout

Adjunct bestuurder neemt rol over voor stabiele koers

Vanaf 1 november zal John Goessens, adjunct bestuurder van entrea lindenhout, tijdelijk ook de bestuurdersrol invullen. Annemarie Profittlich wordt vanaf die datum bestuursvoorzitter bij GGNet, na zes jaar bestuurder te zijn geweest bij entrea lindenhout.

De inhoudelijke koers die entrea lindenhout vaart, zal zo krachtig mogelijk worden voortgezet vanuit de notie dat die koers alleen tot zijn recht komt in directe samenwerking met de partners in het veld.

De Raad van Toezicht heeft er vertrouwen in dat de doorontwikkeling op het gebied van inhoud en bedrijfsvoering, met de benoeming van John Goessens en met de steun van het MT, zonder onderbreking kan worden voortgezet. Het managementteam van entrea lindenhout zet zich in om invulling te blijven geven aan de solide basis van de hulpverlening bij entrea lindenhout en het daarbij horende partnerschap.

Intussen ontstaat er op deze manier ook voldoende tijd en rust om de zoektocht naar een nieuwe bestuurder zorgvuldig te doorlopen en daarmee het managementteam weer compleet te maken. De Raad van Toezicht stemt dit goed af met MT en medezeggenschap.

Tijdelijke bestuurder entrea lindenhout John Goessens web1