• Telefoon 088 356 20 00
  • Mail [javascript protected email address]
Aanmelden voor hulp
Aanmelden voor hulp

Een organisatie met korte lijnen

Zelfsturende teams met korte lijnen en vaste contactpersonen

Zelfsturende teams

Korte, snelle lijnen en vaste contactpersonen, zo hebben we onze hulpverlening en onze dienstverlening georganiseerd. Dit zorgt voor een plezierige samenwerking. Met iedereen.

Je hulpverlener maakt deel uit van een zelfsturend team. De zelfsturende teams krijgen ondersteuning van een gedragswetenschapper, een manager en een coach. Ook is er voor elk team ondersteuning vanuit de verschillende diensten van ons Servicebureau. Met deze verbinding tussen professional en ondersteuner werken we samen aan de beste dienstverlening voor jou en je gezin.

Altijd met jullie medezeggenschap

Jongerenraad Itemfoto

Jongeren, ouders en pleegouders hebben een schat aan kennis en ervaringen. Die ervaringsdeskundigheid gebruiken we graag in het vernieuwen en verbeteren van de hulp, het onderwijs en in het ontwikkelen van onze organisatie. De Cliƫntenraad, Jongerenraad, Pleegouderraad en GMR (onderwijs) denken daarom altijd met ons mee. Via deze raden hebben jongeren, ouders en pleegouders een belangrijke stem in plannen en beleid van de organisatie.

Raad van Bestuur en Raad van Toezicht

De Raad van Toezicht bestaat uit:
Monique Visser, Eline Holten, Martin Bijker en Ruud Coolen van Brakel (voorzitter).

Annemarie Profittlich is de Raad van Bestuur van entrea lindenhout.

ANBI informatie

Kamer van Koophandel
Stichting entrea lindenhout KvK 41052011.

Doelstelling

Het bieden van hulp aan jeugdigen die in hun ontwikkeling vastgelopen zijn of dreigen vast te lopen alsmede het gezin waarvan die jeugdigen deel uitmaken. Het verrichten van onderzoek om aan de hulpvraag van jeugdigen die in hun ontwikkeling vastgelopen zijn of dreigen vast te lopen, tegemoet te kunnen komen, alsmede van het gezin waarvan die jeugdigen deel uitmaken.

Beloningsbeleid
Medewerkers ontvangen een salaris conform de CAO Jeugdzorg. De beloning van bestuurders valt binnen de WNT.

Jaarverslag
Maatschappelijk Jaarverslag entrea lindenhout (zoek op Entrea of op Lindenhout)
Jaarbericht 2019

Ik heb een vraag

Velden met een * zijn verplicht