• Telefoon 088 356 20 00
  • Mail [javascript protected email address]
Aanmelden voor hulp
Aanmelden voor hulp

Stage Ambulant hulpverlener (HBO) team Begeleid Wonen, Jonge moeders - Nijmegen

Kom ervaring opdoen met begeleid wonen!

Entrea lindenhout biedt specialistische orthopedagogische hulp en onderwijs aan kinderen in de knel en hun gezinnen. Voor kinderen, jongeren en gezinnen met complexe problematiek. Want juist in de meest complexe situaties willen we hulp en speciaal onderwijs kunnen bieden. Zo snel als het kan, zo kort als het kan én in samenhang. Vanuit onze visie dat alle kinderen thuis horen, of anders zo thuis mogelijk. Ons werkgebied is Gelderland, Overijssel, Noord-Oost Brabant en Noord-Limburg.

Stages bij entrea lindenhout

We vinden het belangrijk om van elkaar te leren. Daarom zijn stagiaires van de HBO opleiding Social Work,MWD/SPH of Pedagogiek die afstuderen binnen het (uitstroom)profiel Jeugdzorg van harte welkom om binnen onze organisatie ervaring op te doen.

Voor het schooljaar 2021/2022 kun je stage-ervaring opdoen in de functie van Ambulant hulpverlener voor 32 uren per week, in afdeling/team Begeleid Wonen locatie Wattstraat en standplaats Nijmegen. Wij zoeken een stagiaire voor de periode februari 2021 t/m januari 2022.

Inhoud van de stage

  • Je geeft begeleiding aan jonge moeders/vaders en hun kindje(s). Je begeleidt ze in het zelfstandig worden en in hun zelfredzaamheid. Opvoedingsondersteuning is een belangrijk onderdeel van de begeleiding. Video home training wordt veel gebruikt.

Omschrijving van de taken

  • Van praktische ondersteuning tot psychosociale ondersteuning;
  • Je werkt samen met veel verschillende disciplines;
  • Het netwerk van de cliënt is belangrijk;
  • Het maken van interne en externe rapportages is ook een belangrijk onderdeel.

Ben jij de persoon die...

Gemakkelijk contact maakt, stressbestendig, flexibel, enthousiast is en open staat om dingen te leren? Dan kan de begeleiding aan jonge moeders/vaders wel iets voor je zijn. Je moet ook in staat zijn om zelfstandig te kunnen werken.

Wij bieden jou

Wij bieden je stagebegeleiding door een vaste stagebegeleider binnen een zelfsturend team. De CAO-Jeugdzorg is van toepassing. De stagevergoeding bedraagt € 250,-- bruto per maand bij 32 uur per week. Bij een stage van minder uren per week, is de stagevergoeding naar rato. Verder bieden wij je een prima werksfeer bij een vitale en dynamische organisatie.

Heb je belangstelling?

Stuur ons vóór 31 oktober 2020 je sollicitatiebrief en CV via deze website, onder vermelding van het vacaturenummer S21203. Sollicitatiegesprekken vinden plaats op 19 november 2020.
Heb je vragen over deze stage, neem dan gerust contact op met de stagebegeleider: Pauline van Egeraat e-mail p.vanegeraat@entrealindenhout.nl.

In verband met de grote hoeveelheid reacties vragen we je begrip voor het volgende:
Om zoveel mogelijk studenten een stagemogelijkheid te bieden, mag je maximaal op 2 stagevacatures solliciteren.

Solliciteer direct!

Sollicitatieformulier stageIk heb het privacybeleid gelezen en ga akkoord
Na verzenden ontvangt u een bevestiging per e-mail.
Zo niet, neem dan contact met ons op.
Velden met een * zijn verplicht