• Telefoon Contact
  • Mail [javascript protected email address]
Aanmelden voor hulp
Aanmelden voor hulp

Financieel Administratief Medewerker m/v

De financiële administratie in Arnhem zoekt een nieuwe collega!

Ben jij een toegewijde professional die vanuit een fijne werkomgeving het vak van jeugdzorg wil uitoefenen? Wil jij een bijdrage leveren aan een veilige omgeving voor onze kinderen? Vind je het belangrijk dat de relatie centraal staat in de hulpverlening? Dan zijn wij ontzettend benieuwd naar jou!

Werken bij entrea lindenhout

Entrea lindenhout is één van de grote aanbieders van specialistische jeugdhulp in Gelderland. Onze keten van ondersteuning en zorg omvat (ambulante) specialistische jeugdhulp, diverse vormen van pleegzorg en speciaal onderwijs. We bieden aan kind en gezin hulp thuis, in wijk en buurt, met daghulp, op school, in een pleeggezin en in gezinshuis of behandelgroep. Dat doen we zo snel als het kan, zo kort als het kan én in samenhang.

Wat ga je doen?

Je verricht financieel administratieve werkzaamheden. Je verstrekt informatie met betrekking tot de financiële gegevens van de organisatie en adviseert de Concerncontroller over verbetering van financieel-administratieve werkmethodes en -processen. De financieel administratief medewerker rapporteert aan de Manager Bedrijfsvoering.

Je maakt onderdeel uit van het team Finance & Control. Samen met je collega’s zorg je voor een gestroomlijnde en optimale financiële administratie. Het takenpakket voor de gehele afdeling is o.a.:

• Verwerken van declaraties, in- en verkoopfacturen, pleeggeldvergoedingen, banken en kassen
• Controle van dagelijkse financiële gegevens verwerking
• Beheren van het verzekeringspakket
• Tijdige en correcte betaling en facturering
• Verzamelen van noodzakelijke gegevens voor het opstellen van de begroting, de jaarrekening en periodieke financiële overzichten.
• Beschikbaar stellen van gevraagde financiële informatie
• Signaleren en analyseren van afwijkingen
• Gevraagd en ongevraagd geven van advies en opstellen van verbetervoorstellen t.b.v. bevordering van kwaliteit en efficiëntie van de administratieve organisatie
• Actieve ondersteuning van implementatie van verbeteringen en/of wijzigingen van werkmethodes
• Onderhouden van in- en externe contacten, afhandelen van binnenkomend telefoonverkeer

In het ‘creëren van een fijne en veilige omgeving’ is onze overtuiging dat dit voor kinderen en jongeren thuis is. En als de hulp thuis niet kan of als een jongere op weg wil naar zelfstandigheid, dan is ‘zo thuis mogelijk’ ons uitgangspunt.

Wat neem je mee?

Je beschikt over een MBO+/HBO werk- en denkniveau. Je hebt kennis van en ervaring met werkzaamheden ten behoeve van financiële administratie. Je mondelinge en schriftelijke communicatie is correct en helder. Je werkt in een team maar weet jouw takenpakket op een zelfstandige en pro-actieve wijze uit te voeren. Kennis van AFAS is een pré. Je bent op de hoogte van recente relevante wet- en regelgeving.

Wij bieden jou

Een boeiende functie in een team dat zich steeds ontwikkelt en een organisatie die midden in de maatschappij staat. Je werkt in een betekenisvolle werkomgeving met collega’s die gepassioneerd zijn door de maatschappelijke opdracht van entrea lindenhout. Arbeidsvoorwaarden conform de CAO Jeugdzorg. Salariëring conform schaal 7 van de salarisregeling (minimaal € 2210,52 en maximaal € 3159,16 bruto per maand bij een fulltime dienstverband van 36 uur). Verder bieden we onder andere een eindejaarsuitkering van 8,3%, een fietsenplan, studiefaciliteiten en aantrekkelijke collectieve verzekeringen.

Meer informatie

Hebben we je nieuwsgierig gemaakt? Dan ontvangen we je CV en korte motivatie graag uiterlijk vóór 28 juni 2019, o.v.v. vacaturenummer 2019-035

Heb je inhoudelijke vragen over de functie, neem dan contact op met Martine Meek, Manager Bedrijfsvoering, via 06-13476996. Zij beantwoordt graag je vragen.

  • Acquisitie naar aanleiding van deze vacature wordt niet op prijs gesteld.
  • Een VOG-screening (Verklaring Omtrent Gedrag) maakt deel uit van de selectieprocedure.
  • Bij gelijke geschiktheid hebben interne kandidaten voorrang.
  • Entrea lindenhout is lid van de Werkgeverij. Dit betekent dat je als (toekomstig) medewerker van deze organisatie jouw werkzekerheid vergroot, jouw kennis en netwerk kan ontwikkelen, dat je beter regie houdt op jouw loopbaan en meer voordelen. Kijk voor meer informatie en voor een overzicht van de deelnemende organisaties op www.dewerkgeverij.nl.
    Vermeld indien je werkzaam bent binnen de Werkgeverij dit duidelijk in je sollicitatiebrief.

Solliciteer direct!

Sollicitatieformulier