• Telefoon 088 356 20 00
  • Mail [javascript protected email address]
Aanmelden voor hulp
Aanmelden voor hulp

Gedragswetenschapper

Heb jij een scherp analytisch vermogen, ben je in staat een coachende rol aan te nemen en het morele kompas (visie) van de organisatie uit te dragen? Dan zijn wij ontzettend benieuwd naar jou!

Ben jij een toegewijde professional die vanuit een fijne werkomgeving het vak van jeugdzorg wil uitoefenen? Wil jij een bijdrage leveren aan een veilige omgeving voor onze kinderen? Vind je het belangrijk dat de relatie centraal staat in de hulpverlening? Dan zijn wij ontzettend benieuwd naar jou!

Werken bij entrea lindenhout

Entrea lindenhout is één van de grote aanbieders van specialistische jeugdhulp in Gelderland. Onze keten van ondersteuning en zorg omvat (ambulante) specialistische jeugdhulp, diverse vormen van pleegzorg en speciaal onderwijs. We bieden aan kind en gezin hulp thuis, in wijk en buurt, met daghulp, op school, in een pleeggezin en in gezinshuis of behandelgroep. Dat doen we zo snel als het kan, zo kort als het kan én in samenhang.

Doelgroep en locatie

Het werk van een gedragswetenschapper binnen entrea lindenhout is divers. Op dit moment is er vacatureruimte in de regio Arnhem- Ede. Het betreft onder andere taken op het gebied van pleeg- en gezinshuiszorg en ambulant. Wij zijn opzoek naar iemand met daadkracht, die plezier heeft in zijn werk en kritisch durft te zijn.

Wat ga je doen?

Als gedragswetenschapper zet jij jouw kwaliteiten in ter ondersteuning van het multidisciplinair team. Je geeft inhoudelijk advies over de casuïstiek. Waar nodig verricht je gedragsobservatie en (proces)diagnostisch onderzoek in het kader van de begeleiding en behandeling. Ook draag je bij aan de professionele ontwikkeling van de jeugdzorgwerkers door het geven van vakinhoudelijke begeleiding, coaching on the job en deskundigheidsbevordering. Daarnaast neem je deel aan (interdisciplinaire) project- en werkgroepen t.b.v. inhoudelijke beleid- en werkontwikkeling.

Een divers team draagt sterk bij aan de kwaliteit van de hulpverlening. Gezien de samenstelling van het huidige team gedragswetenschappers nodigen wij mensen met een niet-Westerse achtergrond en mannen nadrukkelijk uit te solliciteren.

In het ‘creëren van een fijne en veilige omgeving’ is onze overtuiging dat dit voor kinderen en jongeren thuis is. En als de hulp thuis niet kan of als een jongere op weg wil naar zelfstandigheid, dan is ‘zo thuis mogelijk’ ons uitgangspunt.

Wat neem je mee?

  • Een relevante WO opleiding. Een afgeronde GZ-opleiding is een pré;
  • Registratie SKJ/BIG (of de mogelijkheid om je te registreren);
  • Ervaring als gedragswetenschapper/deskundige in het vakgebied en met de doelgroep, bij voorkeur in de jeugdzorg;
  • Kennis en bevoegdheid op het gebied van diagnostiek, sociale kaart en relevante methodieken;
  • Kennis van omliggende (specialistische) vakgebieden en systemen zoals onderwijs en zorg;
  • Je bent verbindend en zoekt naar de optimale samenwerking;
  • Je kunt de juiste prioriteiten stellen en blijft in mogelijkheden en kansen denken;
  • Je beschikt over de juiste instelling en je onderschrijft daarmee zichtbaar onze kernwaarden en organisatieprincipes;
  • Als persoon ben je een doorzetter, flexibel, ondernemend en sta je stevig in je schoenen.

Wij bieden jou!

  • Een jaarcontract per 1 februari 2021 met uitzicht op verlenging en een salaris in schaal 11 van minimaal € 3.240,13 en maximaal € 4.896,26 bruto per maand bij een werkweek van 36 uur;
  • Een uitstekend pakket secundaire arbeidsvoorwaarden zoals diverse collectieve verzekeringen waaronder een zorgverzekering;
  • Trainingen via ons opleidingsportaal;
  • Een kans om (in)direct verschil te maken in het leven van een kind;
  • De mogelijkheid om aan de slag te gaan binnen een zelfsturend team en één van de teamtaken die hier bij horen op je te nemen.

Meer informatie

Hebben we jou nieuwsgierig gemaakt? Dan ontvangen we jouw CV en korte motivatie graag vóór 1 december a.s. o.v.v. vacaturenummer 2020-099. Heb je inhoudelijke vragen over de functie, neem dan contact op met Martine van Braak, gedragswetenschapper via 088-3562667 of Dunja Möricke, gedragswetenschapper via 088-3562166. Zij beantwoorden graag je vragen. De gesprekken voor de eerste ronde staan gepland op 7 en/of 10 december, de 2e ronde zal plaatsvinden op 17 december.

  • Acquisitie naar aanleiding van deze vacature wordt niet op prijs gesteld.
  • Een VOG-screening (Verklaring Omtrent Gedrag) maakt deel uit van de selectieprocedure.
  • Bij gelijke geschiktheid hebben interne kandidaten voorrang.
  • Entrea lindenhout is lid van de Werkgeverij. Dit betekent dat je als (toekomstig) medewerker van deze organisatie jouw werkzekerheid vergroot, jouw kennis en netwerk kan ontwikkelen, dat je beter regie houdt op jouw loopbaan en meer voordelen. Kijk voor meer informatie en voor een overzicht van de deelnemende organisaties op www.dewerkgeverij.nl.
    Vermeld indien je werkzaam bent binnen de Werkgeverij dit duidelijk in je sollicitatiebrief.

Solliciteer direct!

Sollicitatieformulier


Ik heb het privacybeleid gelezen en ga hiermee akkoord
Na verzenden ontvangt u een bevestiging per e-mail.
Zo niet, neem dan contact met ons op.
Velden met een * zijn verplicht