• Telefoon 088 356 20 00
  • Mail [javascript protected email address]
Aanmelden voor hulp
Aanmelden voor hulp

Stagiair(e) HR Medewerker (HBO)

Ben jij op zoek naar een veelzijdige en uitdagende HRM stage waarbij je de verschillende facetten van HR mag leren kennen? Lees dan verder!

Entrea lindenhout biedt specialistische orthopedagogische hulp en onderwijs aan kinderen in de knel en hun gezinnen. Voor kinderen, jongeren en gezinnen met complexe problematiek. Want juist in de meest complexe situaties willen we hulp en speciaal onderwijs kunnen bieden. Zo snel als het kan, zo kort als het kan én in samenhang. Vanuit onze visie dat alle kinderen thuis horen, of anders zo thuis mogelijk. Ons werkgebied is Gelderland, Overijssel, Noord-Oost Brabant en Noord-Limburg.

Stages bij entrea lindenhout

Als HR-stagiair(e) ga je meewerken binnen een enthousiast team van 12 HR professionals. Wij zijn een van de grootste spelers binnen jeugdzorg in regio Gelderland. Dag en nacht zetten onze hulpverleners zich in om onze cliënten en hun omgeving zo goed mogelijk te helpen. Onze visie is dat een kind thuis hoort en als dat niet kan zorgen wij voor een warme en veilige omgeving. Als HR-stagiair(e) draag je indirect hieraan bij, door onze hulpverleners te ontzorgen, zodat zij zich kunnen richten op de cliënt.

Stage

Voor het schooljaar 2022 -2023 kun je vanaf september 2022 stage-ervaring opdoen als HR-Stagiair voor 32 uur per week, op de afdeling HR op onze locaties in Arnhem en Ubbergen.

Inhoud van de stage

Je gaat meelopen op onze HR afdeling binnen het advies team. Je wordt gekoppeld aan één van onze HR adviseurs en gaat meedraaien op zowel operationeel, tactisch als strategisch gebied.
Naast het dagelijkse werk ben je medeverantwoordelijk voor verschillende projecten. Voorbeelden zijn projecten op het gebied van duurzame inzetbaarheid, arbeidsmarktcommunicatie, E-HRM en leren en ontwikkelen. Kortom, een veelzijdige en leerzame stage! Naast het meewerken is er ook ruimte om onderzoek te doen binnen onze organisatie, hoe meer kennis we vergaren hoe beter we onze medewerkers kunnen faciliteren.

Omschrijving van de taken

Je gaat meewerken met onze administratie waarbij je eerstelijnsvragen mag beantwoorden. Ook het in de gaten houden van de verzuimdossiers en wet verbetering poortwachter en contact met het UWV hoort hierbij. Daarnaast mag je meedenken in de werving en selectie, een creatieve blik werpen op onze vacatureteksten en deze ook op de verschillende kanalen plaatsen. Wanneer we iemand aannemen voer je het onboardingsgesprek met de nieuwe medewerker en laat je hem/haar welkom voelen in onze organisatie. Je gaat teams bezoeken en uitleg geven over o.a. verlof aanvragen en declaraties invoeren. Je gaat je bezig houden met de verlofregistratie van onze medewerkers en voert hierop vervolgacties uit richting de medewerkers en de managers. Daarnaast werk je mee met de HR-adviseurs binnen verschillende projecten, zoals bv. strategische personeel planning, hoe houden we onze medewerkers veerkrachtig en vitaal en hoe trekken we de juiste kandidaten aan? Je maakt ook kennis met het functieboek en leert hoe wij deze wegen en welk proces daaraan vooraf gaat. En nog veel meer…..

Ben jij de persoon die...

  • Een relevante opleiding volgt zoals Human Resource Management (HBO)
  • Een aanpakker is;
  • Out of the box kan denken, er leiden meer wegen naar Rome;
  • Het leuk vindt om verbinding te maken met andere afdelingen/medewerkers;
  • In het bezit is van een beetje humor 😉.

Wij bieden jou

Wij bieden jou een hele boeiende stageplaats in een HR team dat zich steeds ontwikkelt en een organisatie die midden in de maatschappij staat. De stagevergoeding bedraagt € 250,- bruto per maand bij 32 uur per week. Bij een stage van minder uren per week, is de stagevergoeding naar rato. Verder kom je te werken in een leuk en inspirerend team waar je jezelf mag zijn!

Heb je belangstelling?

Stuur ons uiterlijk 31 mei 2022 jouw sollicitatiebrief en CV via deze website, onder vermelding van vacaturenummer S2022-33. Heb je vragen over deze stage, neem dan gerust contact op met Mirzeta de Wild (HR-adviseur) e-mail m.dewild@entrealindenhout.nl.Solliciteer direct!

SollicitatieformulierIk heb het privacybeleid gelezen en ga akkoord
Na verzenden ontvangt u een bevestiging per e-mail.
Zo niet, neem dan contact met ons op.
Velden met een * zijn verplicht