• Telefoon 088 356 20 00
 • Mail [javascript protected email address]
Aanmelden voor hulp
Aanmelden voor hulp

Jeugdzorgwerker dagbehandeling

Wil jij een bijdrage leveren aan een veilige omgeving voor onze kinderen? Vind je het belangrijk dat de relatie centraal staat in de hulpverlening? Dan zijn wij ontzettend benieuwd naar jou!

Ben jij een toegewijde professional die vanuit een fijne werkomgeving het vak van jeugdzorg wil uitoefenen? Wil jij een bijdrage leveren aan een veilige omgeving voor onze kinderen? Vind je het belangrijk dat de relatie centraal staat in de hulpverlening? Dan zijn wij ontzettend benieuwd naar jou!

Werken bij entrea lindenhout

Entrea lindenhout is één van de grote aanbieders van specialistische jeugdhulp in Gelderland. Onze keten van ondersteuning en zorg omvat (ambulante) specialistische jeugdhulp, diverse vormen van pleegzorg en speciaal onderwijs. We bieden aan kind en gezin hulp thuis, in wijk en buurt, met daghulp, op school, in een pleeggezin en in gezinshuis of behandelgroep. Dat doen we zo snel als het kan, zo kort als het kan én in samenhang.

Doelgroep en locatie

Entrea lindenhout biedt dagbehandeling in kleine groepen, voor verschillende leeftijdscategorieën. Kinderen van 0-6 jaar, kinderen van 6-12 jaar en jeugdigen vanaf 12 jaar krijgen deskundige orthopedagogische begeleiding, geheel op maat. Met 8 leeftijdgenoten kunnen zij oefenen met het aanleren van ander, gewenst gedrag en worden hierbij geholpen door gespecialiseerde medewerkers die behandeling bieden. De behandeling zorgt ervoor dat het kind het gewenste gedrag ook buiten de dagbehandeling gaat laten zien.

Dagbehandeling het Toverbos biedt behandeling aan maximaal 9 kinderen van 0 tot 6 jaar. Binnen deze groep is er extra aandacht voor de vraag wat er aan de hand is, waar het gedrag vandaan komt en wat een passende school voor het kind is. De dagbehandeling wordt geboden onder schooltijden en afhankelijk van de hulpvraag wordt er samen met ouders een behandelplan opgesteld.

Wat ga je doen?

In de functie van Jeugdzorgwerker C ben je verantwoordelijk voor het opstellen en realiseren van het plan van aanpak en het hiertoe verlenen van complexe individuele en/ of groepsbegeleiding, zodanig dat op basis daarvan de opvoeding en begeleiding optimaal tot zijn recht kunnen komen en een veilige opgroeisituatie voor het kind/ de jongere is gerealiseerd.

In het ‘creëren van een fijne en veilige omgeving’ is onze overtuiging dat dit voor kinderen en jongeren thuis is. En als de hulp thuis niet kan of als een jongere op weg wil naar zelfstandigheid, dan is ‘zo thuis mogelijk’ ons uitgangspunt.

Daarnaast biedt de jeugdzorgwerker C ook ambulante begeleiding op peuterspeelzalen, scholen en in gezinnen, wanneer er vragen zijn omtrent het gedrag, de ontwikkeling of de opvoeding van het kind.

In het ‘creëren van een fijne en veilige omgeving’ is onze overtuiging dat dit voor kinderen en jongeren thuis is. En als de hulp thuis niet kan of als een jongere op weg wil naar zelfstandigheid, dan is ‘zo thuis mogelijk’ ons uitgangspunt.

Wat neem je mee?

 • Afgeronde relevante HBO opleiding en SKJ registratie;
 • Kennis van groepsdynamische processen, opvoedingstheorieën, gedragstherapeutische technieken en gangbare gedragsbeïnvloedinginstrumenten;
 • Kennis van interventies bij veelvoorkomende problemen en van systeemgericht, oplossingsgericht en netwerkgericht werken;
 • Kennis over ontwikkelingsfasen en -taken bij kinderen van alle leeftijden;
 • Groepservaring met jonge kinderen;
 • Actuele kennis van (wettelijke) procedures geldend voor de jeugdzorg;
 • Sleutelwoorden voor jou zijn: daadkrachtig, leergierig, ondernemend, betrokken, geduldig, flexibel en out of the box kunnen denken;
 • In bezit van een rijbewijs en beschikking over een auto.

Wij bieden jou!

 • Een contract en een salaris in schaal 8 van minimaal € 2.403,37 en maximaal € 3.568,98 bruto per maand bij een werkweek van 36 uur;
 • Een uitstekend pakket secundaire arbeidsvoorwaarden zoals een fietsplan en diverse collectieve verzekeringen waaronder een zorgverzekering;
 • Trainingen via ons opleidingsportaal;
 • Een kans om (in)direct verschil te maken in het leven van een kind;
 • De mogelijkheid om aan de slag te gaan binnen een zelfsturend team en één van de teamtaken die hier bij horen op je te nemen.

Meer informatie?

Hebben we jou nieuwsgierig gemaakt? Dan ontvangen we graag jouw CV en korte motivatie graag uiterlijk 24 januari 2021 onder vermelding van vacaturenummer 2021-003.
Heb je inhoudelijke vragen over de functie, neem dan contact op met het Toverbos via 088-3562161 op werkdagen na 15.00 uur. Men beantwoordt graag je vragen.

 • Acquisitie naar aanleiding van deze vacature wordt niet op prijs gesteld.
 • Een VOG-screening (Verklaring Omtrent Gedrag) maakt deel uit van de selectieprocedure.
 • Bij gelijke geschiktheid hebben interne kandidaten voorrang.
 • Entrea lindenhout is lid van de Werkgeverij. Dit betekent dat je als (toekomstig) medewerker van deze organisatie jouw werkzekerheid vergroot, jouw kennis en netwerk kan ontwikkelen, dat je beter regie houdt op jouw loopbaan en meer voordelen. Kijk voor meer informatie en voor een overzicht van de deelnemende organisaties op www.dewerkgeverij.nl.
  Vermeld indien je werkzaam bent binnen de Werkgeverij dit duidelijk in je sollicitatiebrief.

Solliciteer direct!

Sollicitatieformulier


Ik heb het privacybeleid gelezen en ga hiermee akkoord
Na verzenden ontvangt u een bevestiging per e-mail.
Zo niet, neem dan contact met ons op.
Velden met een * zijn verplicht