• Telefoon 088 356 20 00
 • Mail [javascript protected email address]
Aanmelden voor hulp
Aanmelden voor hulp

Leerkracht groep 7

Ben jij die leerkracht die het beste uit onze leerlingen naar boven haalt en hen steeds een nieuwe kans geeft om te groeien?

Ben jij die leerkracht die het beste uit onze leerlingen naar boven haalt en hen steeds een nieuwe kans geeft om te groeien? Gaan leerlingen door jouw inzet en enthousiasme elke dag weer met plezier naar school? En gaat jouw hart sneller kloppen van wat speciaal onderwijs te bieden heeft? Dan zijn wij benieuwd naar jou!

Werken bij entrea lindenhout

Entrea lindenhout is één van de grote aanbieders van specialistische jeugdhulp in Gelderland. Onze keten van ondersteuning en zorg omvat (ambulante) specialistische jeugdhulp, diverse vormen van pleegzorg en speciaal onderwijs. We bieden aan kind en gezin hulp thuis, in wijk en buurt, met daghulp, op school, in een pleeggezin en in gezinshuis of behandelgroep. Dat doen we zo snel als het kan, zo kort als het kan én in samenhang.

Doelgroep en locatie

Onderwijs entrea lindenhout is een onderdeel van entrea lindenhout en is gespecialiseerd in het geven van onderwijs aan kinderen met een complexe ontwikkelingsproblematiek in de basisschoolleeftijd. De vastgelopen ontwikkeling wordt weer op gang gebracht en het zelfvertrouwen van de leerlingen hersteld. Doordat leerlingen hun autonomie vergroten, kunnen ze optimaal tot hun recht komen binnen de maatschappij. Van belang is om opbrengstgericht onderwijs aan alle leerlingen te bieden, waarbij het schoolaanbod gebaseerd is op de individuele ontwikkelingsperspectieven van de leerlingen. De doelen die gesteld worden zijn ambitieus én realistisch. We willen in elke leerling het beste naar boven halen. We zoeken samen met onze partners in de regio naar oplossingen voor leerlingen die regulier onderwijs volgen en daarbij extra ondersteuning nodig hebben. We sluiten met ons aanbod aan bij de werkwijze en vraag van de samenwerkingsverbanden Passend Onderwijs, waarbij we werken volgens de hoofdlijnen preventief, curatief en nazorg.

Wat ga je doen?

Voor onze school in Tiel zoeken wij een leerkracht voor de bovenbouw (groep 7) die met grote betrokkenheid het best passend onderwijs wil geven. Onze scholen zijn er voor kinderen met ontwikkeling- of gedragsproblemen en/of psychiatrische problemen. Speciaal onderwijs, zo kort mogelijk maar zo lang als nodig is.

Wat neem je mee?

 • Enthousiasme omdat je het als een uitdaging ziet om onze leerlingen verder te helpen in hun ontwikkeling;
 • Een onderzoekende, positieve en initiatiefrijke houding;
 • Bij voorkeur het diploma ‘speciaal onderwijs’ (Master SEN of vergelijkbaar);
 • Ervaring binnen het (primair) speciaal onderwijs en affiniteit met de genoemde doelgroep;
 • Zelf reflecterend vermogen;
 • Flexibiliteit;
 • Kennis van didactische leerlijnen;
 • Relativeringsvermogen en een gezonde dosis humor.

Wij bieden jou

 • Een tijdelijk contract met uitzicht op een vaste aanstelling en een salaris in schaal L11 conform CAO-PO;
 • Aandacht voor en mogelijkheden tot leren en ontwikkelen middels ons opleidingenportaal en uitgebreid intern en extern scholingsaanbod;
 • Een kans om (in)direct verschil te maken in het leven van een kind.

Meer informatie

Hebben we je nieuwsgierig gemaakt? Dan ontvangen we je CV en korte motivatie graag uiterlijk uiterlijk 2 februari 2020, o.v.v. vacaturenummer 2019-070. Heb je inhoudelijke vragen over de functie, neem dan contact op met Linda Peters of Kirsten Baarends, beiden locatieleider, via 0344-750700. Zij beantwoorden graag je vragen.

 • Acquisitie naar aanleiding van deze vacature wordt niet op prijs gesteld.
 • Een VOG-screening (Verklaring Omtrent Gedrag) maakt deel uit van de selectieprocedure.
 • Bij gelijke geschiktheid hebben interne kandidaten voorrang.
 • Entrea lindenhout is lid van de Werkgeverij. Dit betekent dat je als (toekomstig) medewerker van deze organisatie jouw werkzekerheid vergroot, jouw kennis en netwerk kan ontwikkelen, dat je beter regie houdt op jouw loopbaan en meer voordelen. Kijk voor meer informatie en voor een overzicht van de deelnemende organisaties op www.dewerkgeverij.nl.
  Vermeld indien je werkzaam bent binnen de Werkgeverij dit duidelijk in je sollicitatiebrief.

Solliciteer direct!

Sollicitatieformulier

Ik heb het privacybeleid gelezen en ga hiermee akkoord
Velden met een * zijn verplicht