• Telefoon 088 356 20 00
 • Mail [javascript protected email address]
Aanmelden voor hulp
Aanmelden voor hulp

Leerkracht(en)

Nijmegen, 0,6 – 1,0 wtf (24-40 uur per week) Tijdelijk met uitzicht op vast.

Ben jij die leerkracht die het beste uit onze leerlingen naar boven haalt en hen steeds een nieuwe kans geeft om te groeien? Gaan leerlingen door jouw inzet en enthousiasme elke dag weer met plezier naar school? En gaat jouw hart sneller kloppen van wat speciaal onderwijs te bieden heeft? Dan zijn wij benieuwd naar jou!

Werken bij entrea lindenhout

Entrea lindenhout is één van de grote aanbieders van specialistische jeugdhulp in Gelderland. Onze keten van ondersteuning en zorg omvat (ambulante) specialistische jeugdhulp, diverse vormen van pleegzorg en speciaal onderwijs. We bieden aan kind en gezin hulp thuis, in wijk en buurt, met daghulp, op school, in een pleeggezin en in gezinshuis of behandelgroep. Dat doen we zo snel als het kan, zo kort als het kan én in samenhang.

Doelgroep en locatie

Onderwijs entrea lindenhout is een onderdeel van entrea lindenhout en is gespecialiseerd in het geven van onderwijs aan kinderen met een complexe ontwikkelingsproblematiek in de basisschoolleeftijd. De vastgelopen ontwikkeling wordt weer op gang gebracht en het zelfvertrouwen van de leerlingen hersteld. Doordat leerlingen hun autonomie vergroten, kunnen ze optimaal tot hun recht komen binnen de maatschappij. Van belang is om opbrengstgericht onderwijs aan alle leerlingen te bieden, waarbij het schoolaanbod gebaseerd is op de individuele ontwikkelingsperspectieven van de leerlingen. De doelen die gesteld worden zijn ambitieus én realistisch. We sluiten zoveel mogelijk aan bij de wensen en behoeften van de leerling en de ouders, gericht op de toekomst van de leerling. We willen in elke leerling het beste naar boven halen. We zoeken samen met onze partners in de regio naar oplossingen voor leerlingen die regulier onderwijs volgen en daarbij extra ondersteuning nodig hebben. We sluiten met ons aanbod aan bij de werkwijze en vraag van de samenwerkingsverbanden Passend Onderwijs, waarbij we werken volgens de hoofdlijnen preventief, curatief en nazorg.

Wat ga je doen?

Voor een of meer van onze locaties in Nijmegen zoeken wij een (of meerdere) leerkracht(en) die met grote betrokkenheid het best passend onderwijs willen geven. Onze scholen zijn er voor speciaal onderwijs, speciaal voor kinderen van 4 -12 jaar met ontwikkeling- of gedragsproblemen en/of psychiatrische problemen. Scholen met speciale aandacht voor ASS, druk gedrag of kinderen die weigeren naar school te gaan. Speciaal onderwijs, zo kort mogelijk maar zo lang als nodig is.

Wat neem je mee?

 • Enthousiasme omdat je het als een uitdaging ziet om onze leerlingen verder te helpen in hun ontwikkeling;
 • Een onderzoekende, positieve en initiatiefrijke houding;
 • Een onderwijsbevoegdheid voor het basisonderwijs en bij voorkeur het diploma ‘speciaal onderwijs’ (Master SEN of vergelijkbaar);
 • Ervaring binnen het (primair) speciaal onderwijs en affiniteit met de genoemde doelgroep;
 • Zelf reflecterend vermogen;
 • Flexibiliteit;
 • Kennis van didactische leerlijnen;
 • Relativeringsvermogen en een gezonde dosis humor.

Wij bieden jou!

 • Een tijdelijk contract en een salaris conform CAO-PO;
 • Een uitstekend pakket secundaire arbeidsvoorwaarden zoals een fietsplan en diverse collectieve verzekeringen waaronder een zorgverzekering;
 • Een gedegen inwerktraject met ondersteuning van o.a. een coach en een intern begeleider;
 • Aandacht voor en mogelijkheden tot leren en ontwikkelen middels ons opleidingenportaal en uitgebreid intern en extern scholingsaanbod;
 • Een kans om (in)direct verschil te maken in het leven van een kind.

Meer informatie?

Hebben we jou nieuwsgierig gemaakt? Dan ontvangen we graag jouw CV en korte motivatie o.v.v. vacaturenummer 2022-013.
Heb je inhoudelijke vragen over deze vacature, neem dan contact op met Nardi Miggiels (telnr. 06 82 83 18 67) of Maarten Brunsveld (telnr. 024 381 61 60), beiden locatieleider. Zij beantwoorden graag je vragen.

 • Acquisitie naar aanleiding van deze vacature wordt niet op prijs gesteld.
 • Een VOG-screening (Verklaring Omtrent Gedrag) maakt deel uit van de selectieprocedure.
 • Bij gelijke geschiktheid hebben interne kandidaten voorrang.
 • Entrea lindenhout is lid van de Werkgeverij. Dit betekent dat je als (toekomstig) medewerker van deze organisatie jouw werkzekerheid vergroot, jouw kennis en netwerk kan ontwikkelen, dat je beter regie houdt op jouw loopbaan en meer voordelen. Kijk voor meer informatie en voor een overzicht van de deelnemende organisaties op www.dewerkgeverij.nl.

Solliciteer direct!

Sollicitatieformulier


Ik heb het privacybeleid gelezen en ga hiermee akkoord
Na verzenden ontvangt u een bevestiging per e-mail.
Zo niet, neem dan contact met ons op.
Velden met een * zijn verplicht