• Telefoon 088 356 20 00
  • Mail [javascript protected email address]
Aanmelden voor hulp
Aanmelden voor hulp

Stage Jeugdzorgwerker Team Naschoolse dagbehandeling/De Malburcht - Arnhem

Kom ervaring opdoen in naschoolse dagbehandeling

Entrea lindenhout biedt specialistische orthopedagogische hulp en onderwijs aan kinderen in de knel en hun gezinnen. Voor kinderen, jongeren en gezinnen met complexe problematiek. Want juist in de meest complexe situaties willen we hulp en speciaal onderwijs kunnen bieden. Zo snel als het kan, zo kort als het kan én in samenhang. Vanuit onze visie dat alle kinderen thuis horen, of anders zo thuis mogelijk. Ons werkgebied is Gelderland, Overijssel, Noord-Oost Brabant en Noord-Limburg.

Stages bij entrea lindenhout

We vinden het belangrijk om van elkaar te leren. Daarom zijn stagiaires van de HBO opleiding Social Work (SPH/Pedagogiek) die afstuderen binnen het (uitstroom)profiel jeugdzorg van harte welkom om binnen onze organisatie ervaring op te doen.

Stage Jeugdzorgwerker

Voor het schooljaar 2020/2021 kun je stage-ervaring opdoen in de functie van Jeugdzorgwerker voor 24-32 uren per week, in afdeling/team Naschoolse Dagbehandeling in combinatie met Pedagogisch ambulant locatie Arnhem-Zuid (De Malburcht) en standplaats Arnhem-Zuid.

Inhoud van de stage

Op de Naschoolse dagbehandeling komen kinderen met gedrags- en/of ontwikkelingsproblematiek in de leeftijd van 6-12 jaar. Deze kinderen komen uit school en volgen de behandeling op de naschoolse dagbehandeling. De stagiaire maakt kennis met verschillende methodieken die worden toegepast (SOVA training, diverse opvoedvaardigheden, oplossingsgericht werken). De kinderen op de naschoolse dagbehandeling komen 3 tot 4 dagen in de week maandag, dinsdag en donderdag van 14-18 uur. Op deze dagen eten de kinderen in de avond een maaltijd op de naschoolse dagbehandeling. Op woensdag komen de kinderen tussen 12:30-16:30 uur.

Naast deze uren bereid je de werkzaamheden op de groep voor. Daarbij draai je mee met pedagogisch ambulante zaken. Bijvoorbeeld behandeling in de klas, school, kinderdagverblijf of pedagogisch ambulante begeleiding thuis. Je maakt deel uit van een multidisciplinair team en hebt hiermee ook vergaderingen en overleg momenten.

Omschrijving van de taken

  • Groep kinderen draaien
  • Overzicht houden over het grote geheel
  • Groepsactiviteiten voorbereiden en uitvoeren
  • Kinderen begeleiden met verschillende gedragsproblematieken
  • Collega’s betrekken bij je eigen leerproces
  • Planmatig werken

Ben jij de persoon die...

  • houdt van een afwisselde stage waarin je leerervaringen op kunt doen in zowel groepswerk als in ambulant werk;
  • zowel zelfstandig als in een team kan werken;
  • stuur een leuke brief en wie weet nodigen wij je uit voor een gesprek!

Wij bieden jou

Wij bieden je stagebegeleiding door een vaste stagebegeleider binnen een zelfsturend team. De CAO-Jeugdzorg is van toepassing. De stagevergoeding bedraagt € 250,-- bruto per maand bij 32 uur per week. Bij een stage van minder uren per week, is de stagevergoeding naar rato. Verder bieden wij je een prima werksfeer bij een vitale en dynamische organisatie.

Heb je belangstelling?

Stuur ons vóór 9 maart 2020 je sollicitatiebrief en CV via deze website, onder vermelding van het vacaturenummer S20912. Sollicitatiegesprekken vinden plaats tussen vóór 27 april 2020.

Heb je vragen over deze stage, neem dan gerust contact op met de stagebegeleider: e-mail e.kinder-vogelaar@entrealindenhout.nl.

In verband met de grote hoeveelheid reacties vragen we je begrip voor het volgende:
Om zoveel mogelijk studenten een stagemogelijkheid te bieden, mag je maximaal op 2 stagevacatures solliciteren.

Solliciteer direct!

Sollicitatieformulier stageIk heb het privacybeleid gelezen en ga akkoord
Velden met een * zijn verplicht