• Telefoon 088 356 20 00
  • Mail [javascript protected email address]
Aanmelden voor hulp
Aanmelden voor hulp

Stage Jeugdzorgwerker (HBO) Gezinshuis Het Vrijstadhuis - Culemborg

Kom ervaring opdoen in de gezinshuisbegeleiding!

Entrea lindenhout biedt specialistische orthopedagogische hulp en onderwijs aan kinderen in de knel en hun gezinnen. Voor kinderen, jongeren en gezinnen met complexe problematiek. Want juist in de meest complexe situaties willen we hulp en speciaal onderwijs kunnen bieden. Zo snel als het kan, zo kort als het kan én in samenhang. Vanuit onze visie dat alle kinderen thuis horen, of anders zo thuis mogelijk. Ons werkgebied is Gelderland, Overijssel, Noord-Oost Brabant en Noord-Limburg.

Stages bij entrea lindenhout

We vinden het belangrijk om van elkaar te leren. Daarom zijn stagiaires van de HBO opleiding Social work (Pedagogiek/SPH) die afstuderen binnen het (uitstroom)profiel jeugdzorg van harte welkom om binnen onze organisatie ervaring op te doen.

Voor het schooljaar 2020/2021 kun je stage-ervaring opdoen in de functie van Jeugdzorgwerker voor 20-24 uren per week, in Gezinshuis Het Vrijstadhuis in Culemborg.

Inhoud van de stage

Ons gezinshuis biedt tijdelijke en perspectief biedende opvang aan kinderen tot 12 jaar die niet thuis of in een pleeggezin kunnen wonen. Er zijn drie plekken.

Omschrijving van de taken

Je draagt bij aan het organiseren en invullen van het dagelijks leven in ons gezinshuis. Taken variëren van spelen en verzorging van de allerkleinsten tot aan het samen met kinderen werken aan schoolwerk of ontwikkeldoelen. Je praat mee in onze overleggen met ambulant begeleiders, gedragswetenschappers en gezinsvoogden. Je sluit soms aan bij overleggen en consulten van therapeuten. Waar mogelijk ben je bij bezoekregelingen en bij de werkoverleggen van de gezinshuisouders. Op basis van je interesses en leerdoelen proberen we de stage zo goed mogelijk op jouw wensen af te stemmen.

Ben jij de persoon die...

  • Beschikbaar is om verspreid over meerdere dagen per week in ons gezinshuis te werken (tijden in overleg);
  • op zoek is naar een plek waar je intensief met een kleine groep jeugdigen optrekt;
  • wil ontdekken hoe deze kleinschalige vorm van wonen en (jeugd)zorg werkt?

Dan maken we graag kennis met je!

Wij bieden jou

Wij bieden je stagebegeleiding door een vaste stagebegeleider binnen een zelfsturend team. De CAO-Jeugdzorg is van toepassing. De stagevergoeding bedraagt € 250,-- bruto per maand bij 32 uur per week. Bij een stage van minder uren per week, is de stagevergoeding naar rato. Verder bieden wij je een prima werksfeer bij een vitale en dynamische organisatie.

Heb je belangstelling?

Stuur ons vóór 9 maart 2020 je sollicitatiebrief en CV via deze website, onder vermelding van het vacaturenummer S20909.
Sollicitatiegesprekken vinden plaats vóór 27 april 2020.

Heb je vragen over deze stage, neem dan gerust contact op met de stagebegeleider: Jan Willem Roseboom e-mail hetvrijstadhuis@entrealindenhout.nl.

In verband met de grote hoeveelheid reacties vragen we je begrip voor het volgende:
Om zoveel mogelijk studenten een stagemogelijkheid te bieden, mag je maximaal op 2 stagevacatures solliciteren.

Solliciteer direct!

Sollicitatieformulier stageIk heb het privacybeleid gelezen en ga akkoord
Velden met een * zijn verplicht