• Mail [javascript protected email address]
Aanmelden voor hulp

Business Controller

onderdeel van het team Finance & Control

Wil jij als Business Controller een bijdrage leveren aan de verdere ontwikkeling en professionalisering van onze bedrijfsvoering? Spreekt het werken voor een organisatie in de zorg en onderwijs voor onze jeugd je aan en heb je affiniteit met een sector die sterk in beweging is? Dan zijn wij ontzettend benieuwd naar jou!

Werken bij entrea lindenhout

Entrea lindenhout is één van de grote aanbieders van specialistische jeugdhulp in Gelderland. Onze keten van ondersteuning en zorg omvat (ambulante) specialistische jeugdhulp, diverse vormen van pleegzorg en speciaal onderwijs. We bieden aan kind en gezin hulp thuis, in wijk en buurt, met daghulp, op school, in een pleeggezin en in gezinshuis of behandelgroep. Dat doen we zo snel als het kan, zo kort als het kan én in samenhang.

Doelgroep en locatie

De Business Controller is onderdeel van het team Finance & Control in Arnhem en rapporteert aan de Manager Bedrijfsvoering.

Wat ga je doen?

De Business Controller werkt nauw samen met de regio- en zorgmanagers op het gebied van bedrijfsvoering, financiën, administratieve en bestuurlijke informatievoorziening. De Business Controller levert een bijdrage, vanuit bedrijfseconomisch perspectief, aan de offertetrajecten ter verwerving van (nieuwe) opdrachten en de verantwoording over de realisatie.

Je analyseert de administratieve – en bedrijfsprocessen, doet voorstellen voor en implementeert verbeteringen. Je neemt gevraagd en ongevraagd initiatief, anticipeert en denkt actief mee, je signaleert en rapporteert over de (mogelijke) financiële knelpunten en risico’s.

Je taken zijn:
- Ondersteunen bij contracteringsprocessen en de verantwoording over de realisatie van de contracten; 
- Adviseren op het terrein van bedrijfsvoering;
- Input leveren waarmee het beleid en dus de koers van de organisatie wordt bepaald, onder meer door het genereren van managementinformatie en het maken van financiële en bedrijfseconomische analyses;
- Vastleggen van diverse contractafspraken in de diverse (ICT) systemen;
- Je signaleert en initieer je verbeteringen;
- Je zorgt ervoor dat processen efficiënt en gestructureerd verlopen.

Wat neem je mee?

Jij bent een ervaren proactieve en enthousiaste adviseur. Er wordt van je verwacht dat je zelfstandig, accuraat en integer bent. Initiatief en verantwoordelijkheid nemen maken onderdeel uit van jouw natuur. Je bent analytisch sterk maar past ook goed in een no-nonsense cultuur. Samen met je collega’s streef je elke dag naar het beste resultaat. Je ben in staat om actief te luisteren en kunt schakelen op verschillende niveaus. Je bent flexibel maar ook in staat om een stevige positie in te nemen. Je weet de benodigde informatie op de juiste plekken op te halen. Daarnaast heb je minimaal een HBO bedrijfseconomische opleiding afgerond, minimaal 5 jaar relevante werkervaring en beschik je over sterk ontwikkeld financieel inzicht. Excel kent voor jou geen geheimen. Uiteraard vragen wij een oprechte belangstelling voor de hulpverlening.

Wij bieden jou

 • Een jaarcontract en een salaris in schaal 10 van minimaal € 2.724,00 en maximaal € 4.092,26 bruto per maand bij een werkweek van 36 uur; 
 • Een uitstekend pakket secundaire arbeidsvoorwaarden zoals een fietsplan en diverse collectieve verzekeringen waaronder een zorgverzekering; 
 • Aandacht voor en mogelijkheden tot leren en ontwikkelen middels ons opleidingenportaal en uitgebreid intern en extern scholingsaanbod; 
 • Een kans om (in)direct verschil te maken in het leven van een kind; 
 • De mogelijkheid om aan de slag te gaan binnen een zelfsturend team en één van de teamtaken die hier bij horen op je te nemen.

Meer informatie

Hebben we je nieuwsgierig gemaakt? Dan ontvangen we je CV en korte motivatie graag uiterlijk vóór 1 mei 2019, o.v.v. vacaturenummer 2019-017

Heb je inhoudelijke vragen over de functie, neem dan contact op met Martine Meek, Manager Bedrijfsvoering, via 06 13 476 996. Zij beantwoordt graag je vragen.

 • Acquisitie naar aanleiding van deze vacature wordt niet op prijs gesteld.
 • Een VOG-screening (Verklaring Omtrent Gedrag) maakt deel uit van de selectieprocedure.
 • Bij gelijke geschiktheid hebben interne kandidaten voorrang.
 • Entrea lindenhout is lid van de Werkgeverij. Dit betekent dat je als (toekomstig) medewerker van deze organisatie jouw werkzekerheid vergroot, jouw kennis en netwerk kan ontwikkelen, dat je beter regie houdt op jouw loopbaan en meer voordelen. Kijk voor meer informatie en voor een overzicht van de deelnemende organisaties op www.dewerkgeverij.nl.
  Vermeld indien je werkzaam bent binnen de Werkgeverij dit duidelijk in je sollicitatiebrief.

Solliciteer direct!

Sollicitatieformulier