• Telefoon 088 356 20 00
  • Mail [javascript protected email address]
Aanmelden voor hulp
Aanmelden voor hulp

Training

Om beter om te gaan met bepaalde situaties of gebeurtenissen kunnen kinderen en ouders trainingen volgen.

Trainingen die je leren omgaan met moeilijke situaties

Tijdens een training leer je (sociale) vaardigheden die je helpen om op een betere manier om te gaan met situaties die jij moeilijk vindt. Er zijn oefeningen en ook gesprekken. We hebben meerdere trainingen, samen kijken we eerst welke training passend is.

STOP4-7

  • Luistert je dochter niet?
  • Heeft je zoon last van driftbuien als hij zijn zin niet krijgt?
  • Vindt je kind het moeilijk om samen te spelen, maakt hij vaak ruzie of wordt hij snel boos?
Stop 4 7 Kind Itemfoto

Door deze of andere problemen kan het opvoeden van je kind moeilijk zijn. Voor jou als ouder, maar ook voor bijvoorbeeld de leerkrachten op school. Als je je zorgen maakt over het gedrag van je kind, kan meedoen aan STOP4-7 een oplossing zijn. STOP4-7 is een ouder- en kindtraining voor kinderen van 4 tot 7 jaar met gedragsproblemen.

Minder boos en opstandig

Soms wordt opvoeden een opgave door het gedrag van je kind. Je schaamt je als ouder, want je kind bepaalt door zijn gedrag. Je bent het gezag kwijt en er komt altijd ruzie van.

Je wilt het graag anders, maar op de een of andere manier raak je met je kind steeds weer verstrikt in onbegrip en irritaties. Met ‘Minder Boos en Opstandig’ leer je samen met andere ouders, om met het dwingende gedrag van je kind om te gaan.

Minderboosenopstandig Itemfoto
Velden met een * zijn verplicht