• Telefoon 088 356 20 00
  • [javascript protected email address]
Aanmelden voor hulp
Aanmelden voor hulp

Samen voor kind en gezin

Dichtbij en samen met de mensen die belangrijk voor je zijn

Als opgroeien of opvoeden ingewikkeld wordt

Om deze content te tonen moeten we cookies plaatsen. of bekijk het op www.youtube-nocookie.com/embed/_JTvFcGhz6A?rel=0

Je bent van harte welkom als het opgroeien of opvoeden (te) ingewikkeld wordt. Met onze jeugdhulp, opvoedondersteuning en speciaal onderwijs helpen we je graag verder. Vanuit een open en gelijkwaardige relatie. Stel gerust je vraag, want er zijn heel veel mogelijkheden. Thuis, op school of in de buurt. Je kunt erop rekenen dat we altijd een mogelijkheid zoeken om jou en je gezin verder te helpen.

Thuis en zo gewoon mogelijk

Aan Tafel Itemfoto

Ons uitgangspunt is dat een kind thuis hoort op te groeien. Onze hulp vindt dan ook thuis en in de eigen omgeving plaats. We vinden het belangrijk dat behandeling en ondersteuning zo kort mogelijk duurt en in het gewone leven past. Dit doen we waar mogelijk samen met jullie netwerk. Familie, vrienden, school, sportclubs; de mensen waarmee jullie weer verder kunnen. Zonder ons.

Zo thuis mogelijk

Thuis Op De Bank Itemfoto

Als thuis wonen (tijdelijk) niet kan, zoeken we een manier van wonen die het meest op een gezinssituatie lijkt. Kleinschalig, in de buurt, met vaste begeleiders en in een goede samenwerking met ouders. We zorgen ervoor dat er een fijne woonomgeving is om te zijn. Zo lang als nodig is of op weg naar zelfstandigheid. En met vertrouwde mensen dichtbij.

Samen met school

Obervatiegroep Itemfoto

Als het op school niet zo goed gaat met het gedrag en het leren, kunnen we jullie met extra hulp ondersteunen. Tijdens en na schooltijd. Als een kind tot 12 jaar beter geholpen is met speciaal onderwijs, kunnen wij op een van onze scholen een passende onderwijsplek bieden. Dit doen we altijd met afspraken over mogelijke terugkeer naar de school van herkomst.

Ik heb een vraag

Velden met een * zijn verplicht