• Telefoon 088 356 20 00
  • [javascript protected email address]
Aanmelden voor hulp
Aanmelden voor hulp
Ambulante Spoedhulp

Ambulante spoedhulp

Soms lopen zoveel problemen in een gezin zo door elkaar, dat je de oplossingen niet meer ziet. Heftige conflicten zijn aan de orde van de dag en als ouder heb je het gevoel de grip op je kind kwijt te raken. Uithuisplaatsing lijkt misschien wel de enige oplossing, terwijl niemand in het gezin dit echt wil. Spoedhulpwerkers geven snelle hulp voor rust en veiligheid binnen het gezin.

Borden

Aanmeldroute Ambulante Spoedhulp

Neem voor de inzet van Ambulante Spoedhulp altijd eerst telefonisch contact op met het regionale team van Ambulante Spoedhulp (ASH).

Regio's ASHAanbod in de regio
Bel eerst naar
→ Alleen voor gecertificeerde instellingen, sociale wijkteams of huisartsen binnen kantoortijden
Midden/Noord Gelderland
  • Ambulante Spoedhulp (ASH)
  • Consultatie & Advies
088 356 21 00
Zuid Gelderland

  • Ambulante Spoedhulp (ASH)
  • Intensief Kort Ambulant (IKA)
088 356 30 00

Snel hulp, rust en veiligheid

Met Ambulante Spoedhulp komen we je helpen in een crisissituatie; het moment dat de veiligheid en ontwikkeling van je kind in gevaar komt. Om wat voor reden dan ook. Onze hulp is kort en krachtig en gericht op actie. We doen er alles aan om een uithuisplaatsing te voorkomen.

Een crisis is heftig, maar ook een kans om tot verandering te komen. Wij herstellen samen met de rust en veiligheid in je gezin en komen met een advies. En als dat nodig is verwijzen we door naar vervolghulp.

In plaats van Ambulante Spoedhulp kan soms Intensief kort ambulant (IKA) worden ingezet.

Tijdelijk Verblijf Groep

De Tijdelijk Verblijf Groep is een opvanggroep in Nijmegen. In deze groep is voor kinderen en jongeren (van 8 tot 18 jaar) die acuut vervangende woonsituatie en begeleiding nodig hebben, omdat het in de thuissituatie is vastgelopen. Als er een crisissituatie is ontstaan, waarbij een verblijf thuis, bij familie, kennissen of in een pleeggezin niet mogelijk is, kunnen ze hier tijdelijk wonen. De tijd in de groep gebruiken we om te kijken naar het best passende vervolg.

Tijdelijk-Verblijf-Groep

Wil je meer informatie over Ambulante Spoedhulp?

Velden met een * zijn verplicht