• Telefoon 088 356 20 00
  • [javascript protected email address]
Aanmelden voor hulp
Aanmelden voor hulp

Aftrap Week van de Pleegzorg in Arnhem door entrea lindenhout

Online live te volgen op dinsdag 1 november vanaf 19:30 uur, met boekpresentatie van onze collega's

Van 2 tot en met 9 november is het de Week van de Pleegzorg. We vragen dan aandacht voor pleegzorg en vragen mensen na te denken over het pleegouderschap. Ook zetten we de huidige pleegouders in het zonnetje. Pleegzorg Nederland is de initiatiefnemer van de Week, waarvoor entrea lindenhout dit jaar de aftrap organiseert. Deze aftrap is via Facebook te volgen op dinsdag 1 november vanaf 19:30 uur.

Kijk mee naar #groenlicht op de Eusebiuskerk

Op dinsdagavond 1 november trappen we de Week van de Pleegzorg af vanuit Rozet in Arnhem. U kunt vanaf 19:30 uur live meekijken via Facebook. U ziet dan hoe burgemeester van Arnhem Ahmed Marcouch om 20:00 uur de Eusebiuskerk groen uitlicht. Als startsein van de Week van de Pleegzorg, om extra aandacht te vragen voor pleegzorg en op te roepen om #groenlicht te geven aan de toekomst van pleegkinderen.

Gijs Staverman, radiomaker en pleegouder, is de host van de avond. Ook is er muziek van Camilla Blue, die op deze manier haar ervaringen met wonen in een pleeggezin deelt, en van Maarten Peters.

Boekpresentatie 'Bij elkaar blijven'

Na het #groenlicht-moment overhandigen entrea lindenhout-collega’s Yvonne Aartsen, John Goessens en Marieke Klein Entink het eerste exemplaar van hun nieuwe boek Bij elkaar blijven aan de mensen die hieraan hebben meegewerkt. Bij elkaar blijven is een boek vol persoonlijke verhalen over de blijvende band tussen (pleeg)kinderen en (pleeg)ouders.

Wilt u de aftrap live volgen? Ga dan naar het Facebook-evenement. Geef aan dat u naar het evenement gaat, en ontvang een melding zodra de livestream begint.