• Telefoon 088 356 20 00
  • [javascript protected email address]
Aanmelden voor hulp
Aanmelden voor hulp

Nieuwe (web)plek voor IJsselstek

IJsselstek is vorig jaar onderdeel geworden van entrea lindenhout. Een opgefriste website is een kleine tussenstap van onze samensmelting.

IJsselstek is vorig jaar onderdeel geworden van entrea lindenhout. Dat zal dit jaar steeds meer vorm krijgen. Sinds een halfjaar zijn de organisaties al een geheel in het nieuwe verband Voorzorg Achterhoek. Verder zijn entrea lindenhout en IJsselstek werk en processen aan het afstemmen én inhoudelijk van elkaar aan het leren. In de tussentijd blijven we ons mooie werk doen om jongeren te begeleiden en te zien opgroeien.

Wat voor entrea lindenhout een belangrijke toevoeging is, zowel van Voorzorg Achterhoek als van IJsselstek, is dat we in de nieuwe samenwerkingsvormen kunnen werken met jongeren die ‘over de grens van financiering stappen’ op hun 18de. Dat betekent concreet dat we jongeren ook onder de WMO-financiering vallende begeleiding kunnen bieden. Zo kunnen ze in hun eigen tempo groeien naar het voor hen best haalbare niveau van zelfstandigheid.

Een kleine tussenstap van onze samensmelting is een opgefriste website met minder informatie en (dus) meer overzicht. Dit is in de huidige IJsselstek kleuren en sfeer. Volgend jaar wordt de inhoud van de website onderdeel van entrea lindenhout. Bekijk de website via www.ijsselstek.nl.