• Telefoon 088 356 20 00
  • [javascript protected email address]
Aanmelden voor hulp
Aanmelden voor hulp

Noortje wint de Compassieprijs 2019!

Jury unaniem en wij supertrots op Noortje 'van onze cliëntenraad'

Op 13 november is Noortje de winnares geworden van de Nederlandse Compassieprijs 2019 met als thema 'kinderrechten'. Ze was voorgedragen door Young Impact in verband met de vele activiteiten die zij onderneemt om het voor jongeren in de zorg en jongeren in het algemeen beter te maken. De uitreiking van de prijs vond plaats op de universiteit in Leiden.

Noortje inspireert

Uit het juryrapport: '...Op vele manieren probeert Noortje Beukeboom jongeren een stem te geven en ze invloed te laten uitoefenen op de agenda van de jeugdhulpverlening. Haar eerlijkheid, compassie en positieve instelling inspireren, zorgen voor verandering binnen organisaties en hebben al veel jongeren geholpen. Als iedereen zich zo zou inzetten zoals zij dat doet, zou het leven van kinderen en jongeren er een stuk mooier uitzien.....'

Een greep uit haar betrokkenheid bij jongeren en jeugdzorg: vice-voorzitter van het Jeugd Welzijns Beraad, oud lid en nu ondersteuner van de Jongerenraad entrea lindenhout, lid van de cliëntenraad entrea lindenhout, oudlid en nu coach van the Unforgettables, de jongerenraad van het Vergeten kind.

Noortje, van harte gefeliciteerd!