• Telefoon 088 356 20 00
  • [javascript protected email address]
Aanmelden voor hulp
Aanmelden voor hulp

Spelen en logeren

Het is fijn voor een kind om lekker te kunnen spelen in een omgeving waar je begrepen wordt. En voor ouders om even lucht te krijgen bij een intensieve opvoeding.

Speciaal spelen en logeren

Voor kinderen betekent een bezoek aan ons speelhuis en logeerhuis vooral een plezierig verblijf met succeservaringen en een leuke tijd met leeftijdgenootjes. Voor ouders betekent het even ‘lucht’ in een intensieve opvoeding; tijd voor elkaar en voor eventuele andere kinderen in het gezin.

Voor kinderen (6-18 jaar) met een normaal intelligentieniveau en autisme, ADHD of een psychiatrisch probleem.

Speelhuis

Een dag in het Speelhuis is voor je kind een leuke dag met nieuwe ervaringen. Kinderen leren vaardigheden zoals omgaan met anderen, oplossen van conflictsituaties en het volgen van regels en gezag. De pedagogische professionals helpen de kinderen spelen. Wij hebben speelhuizen in Ubbergen en Tiel.

Speelhuis Itemfoto

Logeerhuis

Kinderen die komen logeren in het 'logeerhuis', komen even bij ons 'wonen' in het weekend of in vakanties. We organiseren activiteiten waar iedereen aan mee kan doen.

Alle begeleiders in het logeerhuis zijn pedagogische professionals, die deskundig zijn in het omgaan met de problematiek van de logees. Zij weten de kinderen tijdens hun verblijf in het logeerhuis de juiste ondersteuning te bieden. Wij hebben logeerhuizen in Ubbergen en Zaltbommel.

Logeren Itemfoto

Ik heb een vraag over Spelen en Logeren

Velden met een * zijn verplicht